Ringella Dames Nachthemd Blue Bell 3511010-218 | 28840
Ringella Dames Nachthemd Blue Bell 3511010-218 | 28840
0 Review | Review toevoegen
Ringella Dames Nachthemd Blue Bell 3511010-218 | 28840

Artikelnummer

3511010-218 | 28840

Verzendkosten

€ 6,95

€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons je vraag

Dit slaapshirt is gemaakt van single jersey, wat een type gebreide stof is die bekend staat om zijn soepelheid en zachte textuur. Het gebruik van puur katoen als materiaal zorgt voor maximaal comfort tijdens het dragen.

Een opvallend kenmerk van het shirt is de motiefprint met de tekst "GOOD MORNING" die op de borst is aangebracht. Dit voegt een visueel element toe aan het shirt en kan een positieve ochtendgroet of boodschap overbrengen.

De halslijn van het shirt heeft praktische gebreide manchetten, wat waarschijnlijk betekent dat er elastische gebreide stof is gebruikt om de halsopening comfortabel te houden en te voorkomen dat het shirt afzakt. Deze manchetten kunnen ook helpen bij het behouden van de pasvorm.

Daarnaast zijn er ook gebreide manchetten aan de mouwboorden. Dit zou kunnen betekenen dat de mouwen van het slaapshirt elastische manchetten hebben om te voorkomen dat ze omhoog schuiven tijdens het dragen en om een goede pasvorm te garanderen.

De zoom van het slaapshirt heeft een modieuze lichte afronding, wat aangeeft dat de onderkant van het shirt niet recht is afgesneden, maar een zachte ronding heeft. Dit kan bijdragen aan het visuele ontwerp en een eigentijdse uitstraling geven aan het shirt.

Kortom, dit slaapshirt uit de collectie van Ringella lijkt te zijn ontworpen voor comfort en stijl, met aandacht voor zowel het materiaal als de visuele details.

Kleur: 218 - Blue Bell
Kwaliteit: 100% katoen
Lengte shirt: ca. 95 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt!

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies